Hei,

Her kommer mine korte inntrykk av de TVer som annonseres hos Power, Elkjøp og Lefdal. Som jeg har nevnt tidligere så får alle som kjøper Tv med hjemmeklargjøring iløpet av denne uka: Hjemme klargjøring og full ISF standard kalibrering (verdi 2495,-) inkludert i vanlig pris på hjemmeklargjøring! Tilbudet gjelder hos: Elkjøp Lade, Elkjøp Tiller, Lefdal Lade og Lefdal Tiller.

Power:

Her er det Finlux 43″  til 2888 kr. Denne TVen kjenner jeg ikke til overhodet. Men den virker rimelig enkel når jeg leser spesifikasjoner.  2 HDMI og ikke støtte for 4K HDR.  Ser ut til å ha enkel smart TV. Den har 50HZ panel så den vil hakke på raske bevegelser. Til prisen så leverer den det en kan forvente. Alternativer: Her ville jeg kikket på andre budsjettskjermer fra TCL, LG, Philips og Samsung som nok vil levere bedre total ytelse uten at prisen går i taket. Her vil jeg trekke frem TCL 43P6046  som jeg har skrevet om i bloggen.

Elkjøp:

Elkjøp har 82″ Samsung MU7005 til 33 333 kr.  Denne skrev jeg om igår da Lefdal hadde den på tilbud. Kort sagt en veldig stor skjerm til en bra pris! Bare husk å ha stor varebil type 6-7 m3 varerom for frakt – er nok lurt å bestille frakt på denne med innbringing først som sist! Jeg har ikke plass i min Berlingo med 4m3 varerom ihvertfall. Har sett eska-den er gigantisk!

Som jeg skrev i går ville jeg vurdert ekte bak-led for å få bedre bildeytelser og gitt slipp på 7″ til f.eks Sony sin 75XD9405 som har bedre lysstyring av panelet og er en bedre TV rett og slett, på alle parameter utenom størrelse. 100% dimbar bak led blir f.eks Samsung 78 KS9505 -den er buet  så husk å sitte rett foran, men har veldig gode bilder! Skal en ha det aller aller beste på LED-LCD er det  Sony sin 75ZD9 som koster deretter. OLED koster fra 149999 i 77″ så den er alt for dyrt!

 

Lefdal:

Lefdal har Samsung sin 65MU8005  til 14995,-  Skrev om denne på mandag  da elkjøp hadde den på tilbud.  En veldig bra TV rett og slett. Den passer både på vanlig TV signaler og fungerer fint på 4K HDR også via f.eks Netflix.

 

Skal en vurdere bedre alternativer så er det OLED LG 65B7  som gjelder eller Sony sin 65XE9305 LED-LCD. Denne har jeg testet i 55″ og den er meget bra! Rett å slett den beste LED-LCD jeg har testet under 40000 kr.  Sony sin XD9 er i en annen liga.

 

 

 

 

Dette var en kort gjennomgang. Husk å tenke over hva du skal bruke TV mest til! Kjedelig å kjøpe en Tv kun på pris for så å irritere seg i fremtiden for å ha kjøpt «feil» TV. Spesialtilbudet mitt med ekstra kalibrering inkludert i hjemmeklargjøringen gjelder såklart alle TVer i butikkene, ikke bare de som er på tilbud!

 

 

Happy Black week!