Prislister

 

 

bildekalibrering

Felles for alle kalibreringer er manuell skreddersøm for din TV eller Projektor som tar ytelsen til nye høyder. Jeg kan  også heve kvaliteten på allerede  «butikk kalibrerte» enheter utfra erfaring.

Alle kalibreringer får målerapport med verdier før og etter  kalibrering inkl skreddersydde kalibreringsverdier for din TV eller Projektor. Dette sikrer at TV kan settes tilbake til kalibrert modus etter f.eks bilde nullstilling. 

1 Valgfri Kalibrering 2pkt kalibrering hjemme hos deg! Inntil 2 timer!

kr3000,-

Dette er  min «minst» omfattende kalibrering som gir stor forskjell i bildekvalitet!     +Ekstra kjøretillegg på kalibreringsturer

1 ekstra time med valgfri kalibrering.

kr1500,-

Skreddersyr til ditt rom og TV med 2 målemeter med 10 nanometers nøyaktighet.

2 Valgfrie Std kalibreringer 2pkt+CMS/SDR og 2 pkt på HDR/DV.

kr4000,-

Skreddersyr bilde til ditt rom med 10 nm måle utstyr og 2 målemeter. Manuell kalibreirng inntil 3 timer.  Vanlig pris gjelder i Trondheimsområdet. Egne priser på kalibreringsturer.  

3(4) Valgfrie Std/premium kalibreringer med Klein K-10A! 20-22 PKT på SDR og 2 pkt på HDR/DV/GAME.

kr5000,-

TV toppmodellpakke for bla LG OLED med K-10A og 10-22 PKT STD Proff Kalibrering med CMS og inntil 2stk  2 PKT på HDR/DV(GAME). Inntil 4 timer +Egne tillegg ved kalibreringsturer.  

1 Premium 2pkt kalibrering for Projektor

kr4000,-

Premium kalibrering er for deg som vil ha det beste utfra TV/Projektor. Bruker måleutstyr med 2 nm nøyaktighet(JETI 1511 High res og K-10A)  og gir meg ikke før det ikke er mer å hente med 2pkt justering! +Tillegg på kalibreringsturer. 

2 Premium 2pkt+CMS SDR og ren 2pkt HDR/DV med 2 nm måleutstyr

kr5000,-

 Premium kalibrering er for deg som vil ha det beste utfra TV/Projektor. Bruker måleutstyr med 2 nm nøyaktighet(JETI 1511 High res og K-10A)  og gir meg ikke før det ikke er mer å hente med 2pkt justering!+Kjøre tillegg på kalibreirngsturer

3(4) Premium(20/22 Pkt+CMS SDR og 2 stk 2pkt+CMS HDR/DV hvis mulig med 2 nm måleutstyr.

kr7000

3(4) Premium kalibreringer er for deg som vil ha det beste utfra din TV. Bruker måleutstyr med 2 nm nøyaktighet og gir meg ikke før det ikke er mer å hente! +Tillegg på kalibreringsturer. 3D LUT (SDR) for de Tver som støtter dette.  

lydkalibrering

Basis lydkalibrering (Kommer hjem til deg og basis kalibrerer ditt lydanlegg : Nivå, avstand og enkel plassering) 1 mic

kr1.700,-

HAA Turbo CAL med 4 målemicer inkl EQ

kr4500

Gjelder i Trondheimsområdet.  Egne priser på kalibreirngsturer. Bør ha mulighet til å flytte høyttalere for best effekt før en evt romkorreksjon(f.eks Dirac). 

Bestilling

Ønsker du å bestille kalibrering, så går du hit for å bestille

Kalibreringstur

Er du interessert i en kalibrering, så sett deg på min uforpliktende liste, så planlegger jeg mine kalibreringsturer ut i fra dette. Det er både økonomisk for deg, og miljøvennlig >>

Klar for et bedre bilde?

Bestill tid for kalibrering nå
Bestilling