Prislister

 

 

bildekalibrering

1 Valgfri Kalibrering 2pkt kalibrering(evt Autocal) hjemme hos deg!

kr2000,-

Dette er samme type kalibrering som flere andre aktører f.eks butikker, men med mitt utstyr og komptanse og hjemme hos deg med tilpassing.  +Ekstra kjøretillegg på kalibreringsturer

1 ekstra time på hurtig kalibrering.

kr1500,-

Skreddersyr til ditt rom og TV med 2 målemeter med 10 nanometers nøyaktighet.

2 Valgfrie Std kalibreringer (2pkt+CMS/SDR og ren 2 pkt på HDR/DV).

kr3000,-

Skreddersyr bilde til ditt rom med 10 nm måle utstyr og 2 målemeter. Manuell kalibreirng inntil 3 timer.  Vanlig pris gjelder i Trondheimsområdet. Egne priser på kalibreringsturer.  

3 Valgfrie Std/premium kalibreringer med Klein K-10A! 20-22 PKT på SDR og 2 pkt på HDR/DV/GAME.

kr4500,-

TV toppmodellpakke for bla LG OLED med K-10A og 10-22 PKT STD Proff Kalibrering med CMS og inntil 2stk  2 PKT på HDR/DV(GAME). Inntil 4 timer +Egne tillegg ved kalibreringsturer.  

1 Premium 2pkt kalibrering for Projektor

kr3.500,-

Premium kalibrering er for deg som vil ha det beste utfra TV/Projektor. Bruker måleutstyr med 2 nm nøyaktighet(JETI 1511 High res og K-10A)  og gir meg ikke før det ikke er mer å hente med 2pkt justering! +Tillegg på kalibreringsturer. 

2 Premium 2pkt+CMS SDR og ren 2pkt HDR/DV med 2 nm måleutstyr

kr5000,-

 Premium kalibrering er for deg som vil ha det beste utfra TV/Projektor. Bruker måleutstyr med 2 nm nøyaktighet(JETI 1511 High res og K-10A)  og gir meg ikke før det ikke er mer å hente med 2pkt justering!+Kjøre tillegg på kalibreirngsturer

3 Premium(20/22 Pkt+CMS SDR og 2 stk 2pkt+CMS HDR/DV hvis mulig med 2 nm måleutstyr.

kr7000

3 Premium kalibreringer er for deg som vil ha det beste utfra din TV. Bruker måleutstyr med 2 nm nøyaktighet og gir meg ikke før det ikke er mer å hente! +Tillegg på kalibreringsturer. 3D LUT tilgjengelig mot tillegg for de Tver som støtter dette.  

lydkalibrering

Basis lydkalibrering (Kommer hjem til deg og basis kalibrerer ditt lydanlegg : Nivå, avstand og enkel plassering) 1 mic

kr1.700,-

HAA Turbo CAL med 4 målemicer inkl EQ

kr4500

Gjelder i Trondheimsområdet.  Egne priser på kalibreirngsturer. Bør ha mulighet til å flytte høyttalere for best effekt før en evt romkorreksjon(f.eks Dirac). 

Bestilling

Ønsker du å bestille kalibrering, så går du hit for å bestille

Kalibreringstur

Er du interessert i en kalibrering, så sett deg på min uforpliktende liste, så planlegger jeg mine kalibreringsturer ut i fra dette. Det er både økonomisk for deg, og miljøvennlig >>

Klar for et bedre bilde?

Bestill tid for kalibrering nå
Bestilling