Er eneste Nord for Dovre som er ISF og HAA godkjent.

Lyd og bilde er min hobby og lidenskap, så jeg anser meg selv som veldig heldig som kan jobbe med det jeg elsker.

 

Bestill megMine tjenester

Om meg

Hei, Jeg heter Rune Overrein Lian og har drevet med kalibrering siden 2007

Er gift og har 2 barn. Driver nå på heltid med kalibrering som er lidenskapen min. Hobbyen har blitt til hovedjobben. Har utdanning og sertifisering innen både lyd -og bildekalibrering som 1 av 2 i Norge.

Tok lydkalibreringsertifisering i 2012 og er 1 av 2 i Norge som har HAA sin godkjenning for lydkalibrering av hjemmekino-rom. Tok mitt første ISF kurs i 2009 og for å konstant være oppdatert tok jeg videreutdanning innen bilde (ISF level II+) med ny re-sertifisering i februar 2015

Er eneste Nord for Dovre som er ISF og HAA godkjent pr 25.08.2015.

Siden jeg har holdt på siden 2007 har både utstyret og kompetansen bygd seg gradvis opp slik at jeg i dag har meget proft utstyr og en meget god forståelse for hva som skal til for å få et godt bilde og god lyd! Siden jeg også kan levere og montere produktene er du som kunde garantert at du får maks ut av dine produkter da jeg utfører hele kjeden.

Det hjelper lite med verdens beste TV hvis ikke bilde blir kalibrert mot de rette standarder. Verdens beste høyttalere yter også dårlig hvis de bare blir tilfeldig plassert i et rom.

  • Bildekalibrering
  • Lydkalibrering
  • Montering

Det beste TV-bildet

Alle Tver kommer i dag med feil innstillinger fra fabrikk, uansett pris i standard/økomodus. Kalibrering går ut på å få din TV så nærme gjeldende bildestandard som mulig. Dette gjelder enten det er for vanlig TV (SDR) eller for 4K HDR (inkl Dolby Vision), slik at du får den opplevelsen som de som lager innholdet vil at du skal ha.
Jeg kaller det å trimme Tver. En rimelig Tv vil nemlig bli bedre ferdig kalibrert med tanke på fargenøyaktighet/bildekvalitet enn en dyrere TV som ikke er kalibrert. Dermed kan det faktisk være mer fornuftig å kjøpe en rimeligere TV og bruke penger på å kalibrere den.

Som den entusiasten jeg er, så går det litt sport i det for meg, å se hvor bra bilde jeg kan hente ut av enhver TV jeg kalibrerer.

{«Ikke bare kjøp en TV og bli misfornøyd med bildet. Ta kontakt med Kalibreringsmannen og din tv blir noe helt annet enn den var.»
Geir Brå
{

«Takk til Kalibreringsmannen for justering av projektor og lyd:) Anbefales!! Helt topp, stor forskjell fra original!»

Åsmund R. Solum
{

«Må bare igjen nevne at vi er særdeles fornøyd med kalibrering av både lyd & bilde!! Det ble steike tøff lyd også!»

Frode Atle Hidemstrædet Bye

Klar for et bedre bilde?

Bestill tid for kalibrering nå
Bestilling