Hei,

 

Da er vi kommet til onsdag i Black week. Som vanlig så sjekker jeg tilbud på nettsidene. De som først åpner e kl 00.01 blir ikke med-jeg gjør et unttak på dette på selve Black Friday hvis de store aktørene ikke viser kampanje priser før det er fredag. Men jeg vil trekke frem Power sitt OLED tilbud som jeg mener er et klart bra kjøp!

Først ut så har vi:

Elkjøp:

Utfra nettsiden til Elkjøp så kan jeg ikke se noen spesielle Tver som er synlig nå. Dette kan komme etter 00.01. Kan også være at de har en «hviledag» når det gjelder TV. Så da blir det lite informasjon fra meg.

Power: 

Utfra nettsiden  har jeg funnet noen modeller imorgen.

LG sin 55UK6300 har jeg vært borti. Dette er en rimelig TV på godt og vondt. Til prisen helt OK-men den mangler kontrast(reel ANSI kontrast ligger på ca 800:1) . Anbefales derfor brukt i lyse rom.  Den har IPS panel og fine farger.  Mangler full format støtte som LG er svært god til på de større modellene. Denne har bare HDR.

Endelig OLED igjen!! Power har Sony sin 65AF8 OLED til 24995,-. Det jeg skrev om 55AF8 gjelder her også. Dette er en referanse TV med svært presise og gode bilder etter kalibrering! Dette er en av mine favoritter uansett pris klasse. Sony er helt i toppen når det gjelder å lage gode bilder. Er ikke uten grunn til at de fleste film studio har Sony sin 30″ proff skjerm som koster ca 270 000 som referanse ved redigering.  Som de andre større Sony modeller har også denne Dolby Vision.  Klart anbefalt kjøp!

Power har også flere modeller som går hele uka-se nedenfor.

Sony sin 65X9005 er svært kapabel LED-LCD som ligger rett under toppmodellene  i ytelse.  Dette er en KANON TV! I min bok har denne bedre bilder enn f.eks Samsung 65Q7FN pga at den er ekte bak-led. Dette gir en helt annen dynamikk(kontrast) særlig på 4K HDR. Dårlig innsynsvinkel. + for Dolby Vision støtte.  Svært bra kjøp!  Denne går hele uka.

Fra Samsung så har Power 65Q7FN. Denne har jeg nettopp skrevet blogg om. Dette er en bra TV som har gode Tv bilder. Synlig forbedring fra ifjor. Kjekt med One-Connect som gir en svært diskre montering. Sitter du i mørkt rom vil en Sony X9005 være bedre ganske enkelt.  65Q7FN er også følsom for side innsyn som Sony skjermen. Ingen Samsung skjermer støtter det beste 4K HDR formatet Dolby Vision. Dessverre lite å se til HDR10+ enda. Går hele uka.

Power har også LG sin 55SK8100  . Dette er en LCD med gode farger  og  god innsynsvinkel men  mangler bak led soner med lokal dimming Svakt sortnivå opp mot de beste LCD Tvene. Går hele uka. God format støtte og fin pris. Fin Smart TV.

 

 

 

 

 

HIFI klubben

Det ser ut som Hifiklubben satser alt på selve dagen. Jeg venter spent på hva de kommer med. Står svært lite om black friday på nettsiden.

Komplett.

Komplett kjører mange Tver hver dag. Men siden de åpner først e kl 00.01 så blir det først fredag natt at jeg kommer til å skrive om dem.

Dette ble litt amputert blogg-men siden mange aktører iår holder igjen tilbudene sine til over midt natt så får jeg ikke til å gjøre som jeg har gjort i flere år nå-jeg sitter på kvelden etter jobb å skriver blogg.  Men ser ut som at i Morgen kl 1800 så slipper Elkjøp sine Black  friday tilbud. Derfor vil det kommer en langt fyldigere blogg til fredag-  Det kommer en  blogg imorgen om torsdags tilbudene. Virker som flere av aktørene iår kjører en litt annen strategi enn tidligere med noe mer fokus på selve Black friday.

Det var alt for idag. Kommer med mer imorgen.