Hei,

 

Da var vi igjen igang med årets mest intense uke for min del med tanke på blogging! Som vanlig så kommer jeg til å skrive kort om hver Butikk med sine respektive TV modeller.  Siden bla Elkjøp holder tilbake sine TV modeller for imorgen  til etter kl 00.01 inatt så kommer ikke de med ikveld.

POWER 

Power har noen fine modeller slik jeg vurderer det på mandag!

De har Sony sin 55AF8.  Jeg har ikke skrevet blogg om den enda-men de jeg har kalibrert har imponert meg! Dette er lik ytelse som Sony sin A1 til en veldig bra pris! Denne TVn har Dolby Vision som er det beste formatet på 4K HDR og meget gode bilder særlig etter kalibrering. Dette er en referanse skjerm til gi bort pris slik jeg bedømmer det. Svært god på bevegelse.  Den har 2017 panel og 2018 panelet som brukes på Sony AF9 har mer lysstryke og «punch» på 4K HDR men du kan ikke gå feil denne prisen! Klart anbefalt kjøp.

Samsung sin 75Q6FN  er på dagstilbud mandag . Her har jeg tilgode å sjekke så her blir det litt tipping. Men ligger den på 75MU8005 serie nivå med Quantum dots så gir det en stor god TV til en god pris. Ville mye heller lagt i denne enn en rimelig Samsung «7 serie 2018 » i 75″ som f.eks 75NU7105. 75Q6FN vil mangle noe på sortnivå og gir ca 600 nits ferdig kalibrert-men fornuftig tilnærming siden den er side belyst. Min mening er desto større skjerm-desto viktigere blir bak belyst for best mulig 4K HDR opplevelse. Denne mangler også Dolby Vision.

Grundig sin 55VLX6820  Denne TVn kjenner jeg ikke til så kan ikke si hvordan den er. Men den vil sikkert fungere fint på vanlig TV hvis en har normale krav. Ville ikke satset mye på at denne vil gi store opplevelse på 4K HDR.

 

 

 

Sony sin 65X9005 er svært kapabel LED-LCD som ligger rett under toppmodellene  i ytelse.  Dette er en KANON TV! I min bok har denne bedre bilder enn f.eks Samsung 65Q7FN pga at den er ekte bak-led. Dette gir en helt annen dynamikk(kontrast) særlig på 4K HDR. Dårlig innsynsvinkel. + for Dolby Vision støtte.  Svært bra kjøp!  Denne går hele uka.

 

Fra Samsung så har Power 65Q7FN. Denne har jeg nettopp skrevet blogg om. Denne går hele uka. Dette er en bra TV som har gode Tv bilder. Synlig forbedring fra ifjor. Kjekt med One-Connect som gir en svært diskre montering. Sitter du i mørkt rom vil en Sony X9005 være bedre ganske enkelt.  Denne er også følsom for side innsyn som Sony skjermen. Ingen Samsung skjermer støtter det beste 4K HDR formatet Dolby Vision. Dessverre lite å se til HDR10+ enda.

Dette blir kort om Power sine modeller utfra nettsiden hvis jeg har tolket den korrekt.

HIFI klubben.

Ser ikke ut som de har egne tilbud imorgen på spesifikke TV modeller.

 

Elkjøp:

Som nevnt ovenfor så slipper de prisene først e kl 00.01. Blir ikke med bloggen i kveld. Men de kommer garantert med imorgen!

Det var alt for denne gangen. Uka er igang! Er spent på om det kommer flere OLED og toppmodeller til gode priser. Dere hører fra meg i morgen kveld.