Hei,

 

Da var vi kommet til torsdag og egentlig dagen før dagen. Men Elkjøp har virkelig «kuppet» torsdagen med mulighet for å kjøpe TV og andre produkter FØR fredagen!

Stikkord for bloggen vil bli OLED og QLED i MANGE varianter da det er en mengde med modeller på salg.  LG 65" 4K OLED-TV C9 OLED65C9

Må innrømme at jeg fikk litt *#. uttrykk når jeg fikk se noen av prisene-rimelig heftige avslag på noen av Qled modellene.  Og til stor glede for meg er det MASSE OLED til svært  gode priser-f.eks LG 65C9 til 15995  ! Som alle vet er nok litt svak for OLED-da dette passer best for mine preferanser.  Mer kommer -men siden elkjøp slapp kl 1800 vil det nødvendigvis ta noe tid før jeg blir ferdig ikveld. Men har som mål å slippe blogg for både torsdag og fredag for Elkjøp ikveld. Kommer egen blogg imorgen for selve fredagen.

Hoved blogg kommer senere i kveld.