Kalibreringsmannen

Blogg

Bloggen

Nytt liv til proff kalibrert Panasonic 55ST50 med 3D! SOLGT!

Hei,

Kalibreringsmannen fortsetter å gi nytt liv til Tver. Denne tvn er en ekte god bit. Dette er en 55″ plasma med FULL HD (1920X1080P) som leverer meget gode bilder av referanse kvalitet etter kalibrering.

Hvorfor kjøpe en rimelig ny tv når en kan få en brukt referanse tv til en bra pris?

Det finnes ikke nye tver i 55″ under 12995 kr (55B7 OLED) som har så nøyaktige farger og like bra sortnivå som denne tvn på markedet.  Så denne tven leverer en unik kombinasjon av bildekvalitet/pris!

Som alle tver jeg selger så sjekker jeg grundig om jeg finner noe feil på panel eller TV. Denne skjermen har et helt fint panel uten feil og tvn er i god stand. Den har mange år igjen i bruk slik jeg bedømmer det. Den har 1 års bildekvalitets garanti.

Jeg har brukt mange timer på å kalibrere tvn maks. Full måle rapport følger selvsagt med!

Skjerm vist i dag modus.

Det som  er spesielt med plasma er  bedre sort nivå enn alle dagens nye tver inkl nyeste Samsung 55-75Q9N bak led serie.

Jeg har her skrevet om kontrast hvor viktig det er på TV.

Den eneste skjerm typen som slår denne på reelt sortnivå er OLED skjermene fra LG, Philips, Panasonic og Sony. Dette sikrer at du får meget naturlige farger og fine bilder. Min sort på denne tvn er  målt til lavere enn 0,02 nits. En stor fordel ti plasma er at bilde er like bra fra alle vinkler og de er meget raske i oppdatering og fungerer derfor utmerket på sport.  Dette er en ypperlig film tv i f.eks en kjeller stue! Fargene er meget naturlige og har lave avvik.

Skjermen har også smart tv med bla youtube og netflix og Nrk super. Bilde er tatt fra Youtube.

Jeg har kalibrert alt som er mulig på denne skjermen og har laget en egen bilde modus for lyst rom, en for mørkt rom og en for spill modus. Hvis du ønsker 3D kalibrering hjemme etter å ha kjøpt tv så er dette også inkl i prisen! Verdien på kalibreringen som er inkl i prisen på denne tvn er 5495,-. 2 par oppladbare 3D briller følger med!

Skjermen kan sees i stue vennlige omgivelser før kjøp.  Den står på fot. Veggfeste kan medfølge mot tillegg. Det er også mulig å få ordnet frakt mot tillegg  rundt stjørdal/trondheim  siden tvn MÅ stå under frakt!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bildekalibrering

Hvorfor kalibrere? Alle TVer i standard innstilling er i dag feil innstilt. Dette skyldes at TVene er justert mot butikklys og ikke mot hjemme bruk. Derfor blir fargene for sterke og bildet blir både for mørkt og lyst samtidig, slik at en mister mange detaljer i bildet. Under en kalibrering[…]

Les mer

Lydkalibrering

Hva går lydkalibrering ut på? Lydkalibrering går ut på å få best og mest mulig korrekt lyd ut av høytalerne dine ut fra de forutsetnignen som ligger til grunn. Siden ingen rom er 100% like vil dette selvsagt bil tatt hensyn til under en lydkalibrering. Du vil merke stor forskjell[…]

Les mer

Montering

Ved montering kan jeg siden jeg har kunnskap om hvordan lyd og bilde blir best mulig ta hensyn til dette under montering. Hvis en høyttaler er montert helt feil så vil ikke lyden bli så bra som den kan bli samme hvor bra høyttaleren er eller hvor bra den blir kalibrert. Det[…]

Les mer