Hei,

Her er Finn annonsen:

Kalibreringsmannen fortsetter å gi produkter nytt liv. Denne gangen er det Philips 42PFL5604 som støtter IDTV iflg Canal Digital.  Dette sikrer at du kan bruke denne med kortleser og se på Canal digital sin kabel TV og bruke 1 fjernkontroll. Jeg kan garantere  at denne skjermen har bedre bilder nå enn ny fra fabrikken.

 

Selve skjermen er en 42″ FULL HD(1920X1080P) skjerm med 3 HDMI, USB, og 2 Scart. Skjermen er kalibrert på alle HDMI. Den takler PC helt fint og har 1:1 pixel.  Skjermen har også automatisk lys stryke justering utfra lyset i rommet/dag/kveld). Den er kalibrert for yte de beste bilder på kveldstid med dempet belysning.

Denne skjermen står på dreibart bordfeste-noe svært få av dagens Tver gjør. Mange savner dette når de kjøper en ny TV idag. Original fjernkontroll medfølger.

Hvis ønskelig kan flatt fast vegg feste medfølge mot et tillegg(200,-).

Skjermen fikk meget gode bilder etter kalibrering. Dette ble veldig tydelig når jeg satte skjermene mot hverandre. Jeg måtte studere en god stund-da skjermen var  langt bedre billedmessig enn jeg kunne våget å håpe på!

Min egen skjerm er selvsagt maks kalibrert og har meget gode bilder-men denne skjermen er nære på flere parameter til en brøkdel av prisen!  Bilde nedenfor viser skjermen ved siden av min maks kalibrerte skjerm. Som en ser så er hudtoner m.m nesten like! Dette betyr at bildene er meget korrekte og nøytrale på denne Philips skjermen. Anbefaler folk å komme å se! Mobil bildene yter ikke skjermen rettferdighet.

Philips 42PFL5604 mot Panasonic ZT60

Du får ikke bedre bilder enn dette selv på dagens LED-LCD etter kalibrering nesten uansett pris klasse på vanlige TV sendinger(SDR) er min erfaring.

Har sjekket skjermen og den er i god teknisk stand. Panelet er av god kvalitet å borger for at TV har mange år igjen å leve.

Ytelse/pris  på denne Philipsen til 2295,- er knock out opp mot en budsjett skjerm i 40-43″ som gjerne ligger fra ca 4000 kr og oppover.   Skjermen er full HD og egner seg bra på all vanlig bruk. Hvis en ønsker Smart TV så kobler en til Chromecast/Apple TV.

Full kalibreringsrapport medfølger og jeg gir 1 års bildekvalitets garanti. Skjermen kan sees i vanlig stue før kjøp slik en får se hvordan den yter i virkeligheten.