Kalibreringsmannen

Blogg

Bloggen

Nytt liv til Bang&Olufsen Beovison 7-40 med DVD!

Hei,

Her er link til Finn:

 

Hvis du ønsker en super skjerm nr 2 til å se DVD på så er dette skjermen! Lydplanken er solgt!

TV leverer et fint kalibrert bilde og kan dreies på bordfeste-eksterne høyttalere må tilkobles for å få lyd! BEO4 fjernkontroll medfølger ves rask avgjørelse.

Dette er jo en sjelden TV som kostet en hel del i sin tid  Men i kjent B&O stil så holder den seg ekstremt bra! Bilde kvaliteten har nå nådd nye høyder etter at jeg har sjekket bilde fra topp til tå med en kalibrering.

Dette sikrer at bildene er bedre og mer farge korrekte nå  enn når den  forlot fabrikken. Under kalibreringen så fikk jeg bekreftet min antagelse at denne skjermen ikke er brukt særlig mye i antall timer. Den har bra med lys og fikk korrekte farger etter kalibrering.  Den har derfor mange år igjen slik jeg bedømmer det.

Alt på TVn fungerer fin fint! Selve TV har en 40″ 720P LCD skjerm. Bildene er gode iforhold til andre Tver fra denne tidsepoken.  Den står på et motorisert bord feste som kan justeres både sideveis og opp tv med tilt på TV via fjernkontroll. Denne skjermen har 3 Scart(RGB) innganger.Den har også innebygd DVD som fungerer fin fint som vist i film. Den har også DVI og har mulighet til å oppgraderes hvis en ønsker-mot et pristillegg. Dette er unikt for B&O og gjør at TVene deres får mulighet for et lengre liv før de blir “for gamle”.

Denne TV veier en hel del  inkl bordfeste ca 50 kg!  TV fyller store deler av varerommet på min Citroen Berlingo varebil. Så hvis du vil hente selv-sørg for å ha stor nok bil+bærehjelp!

Skjerm kan sees i normal stue  før kjøp slik at en får et korrekt inntrykk av denne flotte skjermen.  Det spesielle med denne skjermen er jo at en full mulig for B&O sitt univers og  topp bygge kvalitet med DVD, justerbart feste til en meget sterk pris!

Betaling skjer via kort terminal.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Bildekalibrering

Hvorfor kalibrere? Alle TVer i standard innstilling er i dag feil innstilt. Dette skyldes at TVene er justert mot butikklys og ikke mot hjemme bruk. Derfor blir fargene for sterke og bildet blir både for mørkt og lyst samtidig, slik at en mister mange detaljer i bildet. Under en kalibrering[…]

Les mer

Lydkalibrering

Hva går lydkalibrering ut på? Lydkalibrering går ut på å få best og mest mulig korrekt lyd ut av høytalerne dine ut fra de forutsetnignen som ligger til grunn. Siden ingen rom er 100% like vil dette selvsagt bil tatt hensyn til under en lydkalibrering. Du vil merke stor forskjell[…]

Les mer

Montering

Ved montering kan jeg siden jeg har kunnskap om hvordan lyd og bilde blir best mulig ta hensyn til dette under montering. Hvis en høyttaler er montert helt feil så vil ikke lyden bli så bra som den kan bli samme hvor bra høyttaleren er eller hvor bra den blir kalibrert. Det[…]

Les mer