Hei,

Nå starter Kalibreringsmannen AS med noe nytt! Som en har Wealer Dealers på TV for å «redde» gamle brukte biler så starter jeg opp det samme for brukte Tver!

Gjennom årene, så jeg har blitt klar over hvor mange Tver som kastes pga at de ikke fungerer eller er for små, og de blir byttet ut med noe større. For å gi disse Tvene et videre liv, har jeg bestemt meg for se om de kan repareres og selges, samt  kalibrere opp og selge de videre med bildekvalitetsgaranti på 1 år.

Alle Tver som jeg selger er grundig gjennomgått med bla testbilder for å avdekke hvis det er noen feil på bilde. Full kalibreringsrapport medfølger. Dette sikrer at alle Tver jeg selger har meget gode og naturlige bilder, som er bedre enn når de var nye fra fabrikken!

De blir også testet på levende bilder i flere timer slik at jeg vet at de fungerer som normalt.

Så nå vil du ha sjansen til skaffe deg en god nr 2 TV som vil ha meget gode bilder til en bra pris!

Den første Tvn jeg selger  er: Samsung UE37C5105  Dette er en 37″ Full HD LED-LCD som jeg har kalibrert både for vanlig TV og Spill modus. Tvn har 4 fungerende HDMI og meget gode bilder! Reel maks kontrast er 2200:1. Dette er på nivå med en ny bra LED-LCD ala TCL 49C7006  som jeg har målt til 2220:1 i reel kontrast.  Samsung skjermen egner seg både for vanlig TV og for spilling. Det er et pluss at den har dreibart bordfeste-dette er det veldig få av dagens Tver som har. 

Jeg har åpnet skjermen å sett inni. Den ser som ny ut både utvendig og innvendig. Den står på et dreibart bordfeste.

Når jeg kalibrerer en brukt TV så kan jeg utfra erfaring se om skjermen er veldig mye brukt og nærmere slutten av livssyklusen. Denne skjermen er ikke det. På denne skjermen har jeg kjørt kalibrering verdi 3295,- (spill/TV) på   HDMI.

Denne skjermen hadde for mye blått i alle bilde innstillinger fra fabrikken-noe som var vanlig på disse skjermene når jeg satte de opp som nye. Det var ikke noe problem å få denne skjermen til å treffe bra opp mot dagens bildestandarder. Den har også nok lys å ta av. Så derfor er jeg sikker på at denne Tvn vil fungere i mange år til. Jeg kan ihvertfall ikke se noen varselsignaler noen plass når jeg har sjekket skjermen! Så hvorfor kjøpe en rimelig ny skjerm med dårligere bilde enn en brukt skjerm som er kalibrert og rimeligere?

Unik kalibreringsrapport for denne TV følger med TV.

Tv kan vises i Skråvegen 4 på Hell.  Tv er lagt ut på Finn:

Betaling skjer via kortterminal.