Hei,

Her er link til Finn Annonsen:

Kalibreringsmannen fortsetter å gi nytt liv til produkter-denne gangen er det et Mikro HIFI av type Philips MCD 908 (2X75 Watt RMS)  av meget høy klasse.  Kan nevne at bare forsterker delen veier over 4 kg. Dette stereo anlegget med DVD spiller  kostet ca 9000 kr totalt inkl 10″ sub når det ble kjøpt. Jeg synes det var for ille å kaste dette flotte stereo anlegget selv om det var defekt.  Etter å ha reparert det så vil jeg påstå at lyden er minst like god som når det var nytt fra fabrikken. Jeg gir 1 års garanti på selve lydkvaliteten. En kan koble dette flotte stereo anlegget til både DAB og TV samtidig via AUX innganger slik at du får god lyd på alle bruksområder.

Underveis så har jeg oppgradert med å koble til DAB adapter med blå tann(995,-) slik at  anlegget er fremtidssikret.  Det har blitt noen timer på dette hifi anlegget etter at jeg var ferdig bare for å nye lyden!  Noe jeg også gjør når jeg skriver denne bloggen. Vi har hatt glede av lyden i dette flotte stereo anlegget i noen mnd ekstra bare på grunn av den gode lyden-men nå må jeg få litt bedre plass i stuen! Vi har bla sett film via det.

Jeg skulle gjerne ha beholdt det selv hvis jeg hadde plass til det. Vurderte meget sterkt lenge å bytte ut mine front høytalere med MCD908 sine.

Jeg har selv et hjemme kino hvor satellittene kostet ca 8000 kr pr par. Men dette Philips stereo anlegget spiller fletta av mine høyttalere i ren lydkvalitet i stereo. Dette er også lett hørbart også via Bluetooth/blå tann.

Hifi kondensatorer

Dette er kanskje ikke så veldig rart all den tid jeg har oppgradert både kondensatorer og pre amp RØR til høyere kvalitet enn Philips leverte fra fabrikken.  Etter denne modifiseringen spiller det langt renere lyd mitt eget stereo anlegg. Jeg testet litt med DB måleren å det «sparker» bra fra seg til å være «mikro» Hifi.

Lyden er testet  på tilfeldig besøkende å alle hører at lyden er veldig «ren» som de fleste beskriver den som. Dette er folk som ikke har noen hifi interesse. Så en trenger ikke «super ører» for å høre at lyden av dette stereo anlegget er veldig god! Jeg har dratt på flere butikker å sammen lignet likt hifi anlegg rundt den prisen jeg selger til (2795,-) og det blir urettferdig. En må sammenligne dette Hifi anlegget mot langt dyrere stereo anlegg er  mening-så kom å hør selv. En finner ikke nye mikro anlegg inkl sub til denne prisen.

Idag skal folk fleste ha lydplanker pga at dette tar liten plass og det skjønner jeg. Men hvis du ønsker sikkelig GOD lyd så er det ingen vei utenom et stereo anlegg. En får ikke stereo perspektiv i stor grad via en lydplanke!

Lyden er veldig klar og ren og 10″ bassen fyller bra på i bunnen. Hele oppsettet kan høres på vår adresse i stue vennlige omgivelser. Dette sikrer at du får  lyden likt det du får hjemme i din stue og ikke en stor butikk.  Alt av kabler følger med så er det bare å koble til å nyte.