Hei,Slapp av og nyt en fantastisk TV-kveld

 

Denne gangen er det en pent brukt Philips 42PFL3207 LED-LCD som jeg vil gi nytt liv. Dette er en Full HD 1920X1080P LED-LCD som jeg som alle andre Tver har full kalibrert. Den har mange mange tusen timer-dvs flere  års bruk  igjen utfra min sjekk av tvn. Tvn ser ut som ny og er meget pent brukt. Som alle Tver jeg selger har også denne 1 års bildekvalitets garanti!

Skjermen er rimelig i utgangspunktet og en budsjett modell-men hvis en tenker på bildet så er svært bra til å være en såpass rimelig  TV! Denne har bedre bilder enn en ny billig F.eks Philips sin nye 43» som er veldig lik denne skjermen med Full HD men koster over dobbelt så mye (4495,-) og ikke er kalibrert. Skal få like bra bilde på en ny da er vi fort over 6000 kr dvs  3 ganger prisen for min pent brukte som er ferdig kalibrert. Jeg garanterer at bilde min brukte 42″ har et mye mer naturlig og bedre bilde  enn en ny 43PFS4132 fra fabrikk!

Tvn hadde veldig kraftige bilder før kalibrering og jeg var spent om jeg ville klare å temmet de kraftige fargene-tre var illgrønne og folk var sprut røde i ansiktet. Det har jeg fått til! Skjermen har fått et naturlig og skarpere bilde etter kalibrering. Dette sørger for at bilde blir mye mer behagelig å se på! Full kalibrerings rapport medfølger selvsagt! Du får ikke bedre til prisen kort og godt.  Den kan selvsagt vises før evt kjøp!

Skjermen har 3 HDMI og CI/CAM inngang og er godkjent for IDTV via f.eks Canal Digital! Da trenger du kun 1 fjernkontroll noe som er kjekt!