Hei,

 

Jeg fortsetter å gi Tver nytt liv. Denne gangen er det LG sin 47LD650 LCD TV 100HZ  som jeg først sjekket via å ta en en standard kalibrering 1695,-og var fornøyd-bildene var veldig bra Tv er helt iorden. Men jeg så samtidig at denne Tvn hadde enda større potensiale. Jeg tok derfor en full 10pkt+CMS+Spill kalibrering som koster 3695,-.  Dette tok flere timer men slutt resultatet var verd innsatsen. Denne kalibreringen er  inkl i prisen når jeg selger Tvn. Den er låst på ISF NATT og DAG på alle 3 HDMI innganger.

Når jeg skriver denne bloggen så står TVn står nå ved siden av min maks kalibrerte Panasonic ZT60 som er min referanse Tv. Bildene på denne LG er like bra med tanke på hudtoner m.m-anbefaler å se før kjøp. En får ikke slike naturlige bilder  på nye rimelige Tver fra fabrikk. Når jeg kjørte min mest avanserte fargesjekker med over 110 sjekk farger og har jeg 1 i snitt og 2.9 i maks(4,5 med 100% farge). Dette er resultater jeg sjelden ser selv i dag uansett hvilken ny tv etter kalibrering.    I praksis betyr  dette svært naturlige bilder-noe som er lett og se og bør sees før kjøp! Denne tvn egner seg både med sport/spill eller på et barnerom.

En tv fra LG som er ganske lik  denne idag med tanke på generell bildekvalitet er LG sin 49LH750  6995,- pr 26.08.2018. Denne må selvsagt kalibreres for 3695,- for å oppnå samme bildekvalitet som denne Tvn og da skjønner enn at prisen er svært konkurransedyktig mot ytelsen på ny tilsvarende Tv.

Tvn i seg selv har 3 HDMI hvor alle er kalibrert på ISF natt/dag og spill. Jeg sender med en Chromecast siden Tvn sin innebygde smart Tv er utdatert. Med ny Chromecast så kan du se på netflix,youtube m.m på denne Tvn og den blir oppdatert til dagens smart krav-dette er inkl i prisen.  Har også original eske på denne Tvn som står på dreibar bord fot.

Full kalibrerings rapport medfølger selvsagt. Den har også min 1 års bildekvalitets garanti. Som jeg har har sagt før-hvorfor kjøpe ny rimelig tv når en brukt TV til enda lavere pris gir det bedre bilder?