Hei,

Noen har sikkert sett at jeg tilbyr hjemme klargjøring av TV på bord og vegg under bestilling på nettsiden min: . Jeg gjør dette i samarbeid med følgende butikker i Trondheim: Elkjøp Tiller, Elkjøp Lade Megastore og Elkjøp Tillerbyen,  Alle som kjøper ny TV kan kjøpe hjemme klargjøring direkte via butikk og finne et tidspunkt som passer for deg direkte når du er i butikken. Alle Tver har godt av å få utført hjemme klargjøring uansett pris.

Jeg vil i denne bloggen forklare hva som inngår i denne tjenesten som jeg mener at alle som kjøper Tv virkelig bør ha, for å være sikker på at TV yter det den skal og at den blir korrekt montert enten på bord eller på vegg. Kan vel og si at du slipper noe  frustrasjon.

Hvorfor hjemmeklargjøirng av TV?

Det å sette opp en ny TV 100% korrekt er i dag en langt mer omfattende jobb enn de fleste er klar over. Det er ikke bare å sette inn strøm og tur og kjør så går ting helt bra slik det var for 10 år siden. Ja TV vil fungere, MEN du vil garantert IKKE få hentet ut potensialet av den.

Av denne grunnen så har jeg 3 kunder maks pr dag, da jeg faktisk bruker så lang tid for å få satt opp TVer helt korrekt. Hvis jeg f.eks har 2 vegg montering og 1 på bord iløpet av 1 dag så er det ikke sikkert jeg rekker dette på fastsatte tider pga arbeidsmengde. Har hatt mer enn en kunde som har vært overrasket hvor mye jobb det faktisk er å sette opp en TV fullt opp.

Jeg bruker fra 1 til 4 timer pr kunde alt Dette etter hvor mye jobb som skal utføres.

Du som kunde har 4 valg som alle er inkl frakt av TV fra butikk hjemme til deg og montering og TV på bord eller på vegg. Alle priser (1795-3495,-) kjøpt i butikk er faste priser uavhengig av tidsbruk. Det er egne tillegg i pris for TV større enn 70″ da jeg da må leie bil. Min egen bil tar opptil 65″ og er Lang Citroen Berlingo. Egne priser gjelder også og hvis du vil ha koblet opp hjemmekino- satt opp TV bord m.m.

Hvis du kjøper med frakt så henter jeg TV på butikken og kommer til avtalt tid, jeg monterer TV på bord (fra 1795,) eller vegg (2295,-). Jeg kobler til alt av utstyr (DVD, BD m.m.) du har fra før, så fremt TV har tilkoplinger og jeg programmer fjernkontroller når dette er mulig. Tv blir koblet mot Internett og programvare oppdatert-viser også hvordan smart TV brukes og vanlig bruk av Tv. Jeg tar også med den gamle Tvn din til resirkulering hvis du ønsker dette. Det er her mange blir overrasket hvor mye muligheter  mange nye Tver har. Det er jo kjekt å få 1 fjernkontroll som styrer alt. Dette er noe jeg etterstreber hvor det er mulig da minst mulig fjernkontroller er noe alle ønsker.

Justering av bilde

Så kommer vi til det viktigste-kalibrering av bilde! Jeg justerer eller kalibrerer  ALLTID hjemme hos folk. Dette gir selvsagt det beste resultatet da jeg kan ta hensyn til spesielle lysforhold og hvordan dine preferanser er når du ser på TV din. Det er også forskjell TV til TV imellom.

 

Av den grunn  legger jeg aldri inn verdier fra lik TV når jeg kalibrerer, da dette er bortkastet. Dette er min erfaring etter ha kalibrert X antall Tver hvor verdier er lagt inn fra før. Ikke 1 gang har jeg kunnet si til kunden at Tv var «perfekt» med innlagte verdier.

Inkl i en standard hjemme klargjøring er at jeg justerer TV bilde visuelt og utfra erfaring slik at du får det beste bilde TV kan gi fra fabrikk. På standard hjemme klargjøring bruker jeg fjernkontroll. Etter justering vil bilde være langt mer  behagelig og se på og fargene blir naturlige med den beste skarpheten på hele bildet.  Du vil også få hele bildet korrekt både i mørke og lyse bilder. Her nye Tver feil satt opp fra fabrikk i fabrikk innstilling. Fra fabrikk er Tvene satt opp med feil kontrast, lysstyrke, farge og skarphet.  Alt dette blir justert korrekt i hjemme klargjøring.

Når jeg er ferdig med justeringen så viser og forklarer jeg deg forskjellen før/etter justering. Av erfaring så kan noen trenge en  stund på  ca 1 uke for å bli vant til det nye bildet. Dette fordi at folk flest er blitt vant til et for kraftig bilde. Som jeg har nevnt ovenfor er alle skjermer idag er feil innstilt fra fabrikk og en gjenganger er at de har for mye blå farge i bildene.

Dette gjør at himmelen blir «superblå» og gresset veldig grønt samt at folk blir konstant solbrent.  Når de da får se virkeligheten så synes noen kunder at dette er «kjedelig» da folk ikke blir konstant solbrent og gresset blir vanlig grønt.  Så hvis du lurer på noe etter hjemmeklargjøring så er det bare å ta kontakt.

Alle som jeg har installert TV hos får gratis telefon support hjelp. Alt dette er jeg har skrevet om ovenfor er  inkl i alle hjemmeklargjøringspakker uansett pris klassse.

Så derfor neste gang du kjøper ny Tv husk å bestille hjemme klargjøring for å være sikker på å få ut potensialet av ny investeringen!