Hei,

Da var vi kommet til torsdag og noen har sluppet sine modeller på selve Black friday! Her er vel stikkordet OLED hos noen av aktørene. Jeg kommer til å komme med en fyldig blogg imorgen hvor målet er å skrive om hver enkelt modell som jeg har sett på.

Idag kommer en kort blogg om hvilke modeller som er på tilbud imorgen.

 

Elkjøp:

Elkjøp også har 1 modell på nettsiden som kun gjelder imorgen. LG sin 49UK6200 til 7990. Jeg kan ikke se at dette er et veldig bra tilbud sånn egentlig. Dette er en helt OK TV som er ganske lik LG sin 55UK6300 har jeg vært borti. Dette er en rimelig TV på godt og vondt. Til prisen helt OK-men den mangler kontrast(reel ANSI kontrast ligger på ca 800:1) . Anbefales derfor brukt i lyse rom og kun det.  Den har IPS panel og fine farger.  Mangler full format støtte som LG er svært god til på de større modellene. Denne har bare HDR. Ville sjekket på fredag på tilbudene som er da.

Power:

Power har 1 Tv slik jeg bedømmer det. LG sin 65SK9500 har jeg ikke sett på men jeg har målt lillebroren 55/65SK8500 og de har delvis imponert meg. Dette er en TV som kombinerer, fine farger med god innsynsvinkel pga IPS panel  og bak-led med dimming. Dette gjør at skjermen har mulighet for å styre bilde bra og gi mye lys(1200 nits+) og fine bilder på 4K HDR hvis en ønsker dette ferdig kalibrert. Veldig god format støtte inkl Dolby Vision. Sortnivået er svært bra til IPS panel å være-men vi snakker naturlig nok ikke helt om OLED-men vil kalle det en «mini OLED» pga de fine fargene og god innsynsvinkel.

Bør brukes med noe lys på i rommet.  Men denne TVn vil fungere fin fint i de alle aller fleste hjem. Svært godt kompromiss til en god pris.

Dette var alt for idag. Kommer mer tilbake imorgen med mange flere modeller. Elkjøp har jo 13 TV modeller på blac friday salg. Og jeg venter spent på hva de andre aktørene kommer med!