Hei, 

Da har vi kommet til torsdag og dagen før Black Friday! Som vanlig så vurderer jeg Tvene jeg finner på Power, Elkjøp og Lefdal. 

Vi er nå på siste dag før den ekte Black Friday, og nå først ser jeg første OLED skjermen. Sjansen er stor for at OLED blir stikkordet på selve fredagen hos flere aktører!

Bloggen for selve Black Friday kommer i morgen og da er det mulig jeg leter hos flere leverandører for å se om jeg finner noen ekstra gode kjøp. Dette så fremt de viser prisen før kl 20.

Her kommer mine korte inntrykk fra de forskjellige butikkenes TVtilbud for torsdag:

Elkjøp:

De kjører Philips 32PHT4132  til 1495,- som er nesten «gratis» for en 32″ med 5 års reklamasjonsrett! Har satt opp 4 serie av Philips og det er en budsjett tv på godt og vondt. Helt greit bilde.

Lefdal:

Lefdal har ikke noe tilbud på Tv imorgen. De tar nok et hvileskjær før fredagen!

Power:

 

 

 

Endelig OLED!! Jeg har ventet på at noen aktører skulle kjøre LG sin 55B7  Til prisen  13995,- er kjøpet en «no brainer» i min bok. Det er ikke noe vits å sammenligne mot LED-LCD til samme pris. Jeg mener OLED er helt overlegen.  Sett denne OLED og en LED-LCD i et rom med lite belysning, så vil absolutt alle se forskjell hvis de vil da:)  Det fine med LG sin OLED er at det støtter alle formater innen 4k dvs: Dolby Vision, Dolby HLG og HDR10. Dette som eneste produsent pr nå. Dette sikrer at de blir fremtidssikre! Jeg har enda ikke full kalibrert B7 men har tatt flere B6 som er veldig lik med samme panel bla. Den leverer referanse bilder både på vanlige TV sendinger (SDR) og på 4K, enten de sendes via HDR, HLG eller Dolby Vision.

 

 

Dette var mine inntrykk for torsdagen.  Jeg er spent på hva fredagen bringer! Jeg venter på OLED fra flere butikker og er rimelig sikker på det kommer. Som jeg har nevnt flere ganger så kjører jeg hjemmeklargjøringskampanje med ISF kalibrering inkl for alle som kjøper hjemmeklargjøring i løpet av uka. Bestilling kan gjøres frem tid.

Happy Black Week!