Endelig kommer det jeg mener er neste generasjon Tver på salg til veldig gode priser!

Elkjøp har fått LG sin 65B6 OLED til 27995,-! Dette er en RÅ PRIS for en referanse TV! Jeg har kalibrert årets B,E og G serier av LG sin OLED. Alle LG sine OLED skjermer er mine klare referanseskjermer! Bildene på disse er HELT RÅE etter kalibrering-særlig på 4K UHD med HDR.

Jeg vet ikke om noen andre forbruker Tver uansett pris som slår disse når det gjelder bildekvalitet. Suveren innsynsvinkel og SORT er HELT SORT! Dette gjør bilde langt bedre på alle parameter siden sortnivå er selve grunnmuren i et bra bilde.  Ellers har TVene en meget brukervennlig smart TV del og fin programmerbar fjernkontroll. Disse skjermene får virkelig et ekstraordinært bilde etter en proff kalibrering hjemme. Hvis jeg hadde hatt penger er dette skjermen jeg skulle kjøpt selv. Hvis du først vurderer en 65″ i normal prisklasse vil jeg anbefale at DU strekker deg opp til OLED-du vil IKKE bli skuffet! Dette er TV på et nytt nivå.

De har også Samsung sin 55KU6075. Dette er en god budsjett TV som gir mye for pengene. Ikke førstevalget på sport og den mangler en del på 4K UHD materiale.  Til denne prisen er det veldig mye for pengene!

Philips har jeg ikke sett på.

Lefdal har samme Tver som Elkjøp iflg kunde avisen-så se ovenfor!

Expert:

Har ikke noen spesifikk Tv på salg onsdag 23.11.16 iflg kundeavis.