Siden det er tid for Black Friday uke så kommer her min erfaring på de modeller som er på tilbud som jeg har sett på. Kan ikke si noe om de modeller som jeg ikke har satt opp.

Product image

Elkjøp Har mandag:

http://www.elkjop.no/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE65KS7005XXE/samsung-65-4k-uhd-smart-tv-ue65ks7005

Dette er en meget god LED-LCD TV som jeg tidligere har skrevet om i bloggen. Den har god bildebehandlig og fungerer bra på sport-god smart TV med de mest attraktive appene og fult ut programmerbar mot mange produkter.  Tv støtter HDR premium med mulighet for meget høy lysstyrke. Tvn har mange muligheter og ikke minst er den FLAT! Bildene etter en proffkalibrering hjemme hos deg når referanse standard. TV treffer meget bra opp mot bilde standard for vanlige HD TV  og blu-ray standard.  Tv har one connect og 4 HDMI. Minuset er at TV har begrenset innsynsvinkel og svakt sortnivå sammenlignet mot OLED. Til prisen de selges for er det et meget godt kjøp!

Lefdal har mandag:

http://www.lefdal.com/product/tv-lyd-og-bilde/tv/UE55KS7005XXE/samsung-55-4k-uhd-smart-tv-ue55ks7005

Dette er sammen TV som elkjøp har i 65 mens Lefdal har denne i 55″. Se ovenfor!

Expert har mandag:

Ingen TV på nettsiden.

Når det gjelder Philips 4101 som både Elkjøp og Lefdal har i hhv 32″ og 40″ så har jeg ikke målt denne. Men har satt opp  4- serie og en får det en betaler for. Helt OK TV men den mangler mye opp mot de større modellene.

 

Ny blogg kommer i morgen m!