Kalibreringsmannen

Blogg

Bloggen

32″ Grundig får nytt liv. SOLGT

Hei,

Kalibreringsmannen fortsetter å gi eldre produkter nytt liv. Jeg gjør dette som jeg har nevnt tidligere for å gi folk flest en  TV med like bra eller bedre bilde enn en ny TV men til en lavere pris. Dette er altså bra både for  for miljøet og lommeboka-så en vinn vinn for alle parter.

Jeg har nå fått sjekket og kalibrert en 32VLC6123 T2 til salgs for 1195,- . Dette er en 32″ Full HD LCD TV med  3 HDMI som alle er kalibrert for normale lysforhold i Stue. Tvn er fra 2012 og klargjort for IDTV iflg Canal digital. Fordelen med dette er at du kun trenger 1 TV fjernkontroll og en slipper å bruke egen TV boks fra Canal Digital/RiksTV med tilhørende fjernkontroll.

TV modellen 32 VLC 6123 T2 kommer opp som godkjente IDTV modeller som støtter kortleser fra Canal Digital på Canal Digital sin side:

CAM/IDTV

Full kalibreringsrapport medfølger.  Selvsagt følger vår 1 års bildekvalitets garanti med på kjøpet!

Bildene etter kalibrering er gode og bedre enn de rimeligste nye budsjett 32″. Dette er en super TV for alle som trenger en nr 2 Tv på et lite budsjett.  Jeg har sjekket hvor lenge tvn er brukt å den er kun bruk 9500 timer.

 

 

Når en vet at LCD panel har en levetid på minst 50 000 timer så har en TV lenge her!  Dette er også målbart under kalibrering at denne TVn har  mye igjen av levetid!

Har sjekket Tv fra topp til tå som vanlig både inn og utvendig. Denne Tvn kan sees i våre hjemme koselig lokaler. Dette sikrer at du får sett TVn slik den faktisk vil prestere i din stue! Alle Tv jeg selger vises med TV bilder før salg.  Tvn har egen spill modus som kan kalibreres mot fast HDMI inngang før overlevering.  Tv står på fast bord fot.

Bilde fra TV

Original fjernkontroll medfølger.

Betaling skjer via kort terminal.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Bildekalibrering

Hvorfor kalibrere? Alle TVer i standard innstilling er i dag feil innstilt. Dette skyldes at TVene er justert mot butikklys og ikke mot hjemme bruk. Derfor blir fargene for sterke og bildet blir både for mørkt og lyst samtidig, slik at en mister mange detaljer i bildet. Under en kalibrering[…]

Les mer

Lydkalibrering

Hva går lydkalibrering ut på? Lydkalibrering går ut på å få best og mest mulig korrekt lyd ut av høytalerne dine ut fra de forutsetnignen som ligger til grunn. Siden ingen rom er 100% like vil dette selvsagt bil tatt hensyn til under en lydkalibrering. Du vil merke stor forskjell[…]

Les mer

Montering

Ved montering kan jeg siden jeg har kunnskap om hvordan lyd og bilde blir best mulig ta hensyn til dette under montering. Hvis en høyttaler er montert helt feil så vil ikke lyden bli så bra som den kan bli samme hvor bra høyttaleren er eller hvor bra den blir kalibrert. Det[…]

Les mer