Hei,

Kalibreringsmannen fortsetter å gi eldre produkter nytt liv. Jeg gjør dette som jeg har nevnt tidligere for å gi folk flest en  TV med like bra eller bedre bilde enn en ny TV men til en lavere pris. Dette er altså bra både for  for miljøet og lommeboka-så en vinn vinn for alle parter.

Jeg har nå fått sjekket og kalibrert en 32VLC6123 T2 til salgs for 1195,- . Dette er en 32″ Full HD LCD TV med  3 HDMI som alle er kalibrert for normale lysforhold i Stue. Tvn er fra 2012 og klargjort for IDTV iflg Canal digital. Fordelen med dette er at du kun trenger 1 TV fjernkontroll og en slipper å bruke egen TV boks fra Canal Digital/RiksTV med tilhørende fjernkontroll.

TV modellen 32 VLC 6123 T2 kommer opp som godkjente IDTV modeller som støtter kortleser fra Canal Digital på Canal Digital sin side:

CAM/IDTV

Full kalibreringsrapport medfølger.  Selvsagt følger vår 1 års bildekvalitets garanti med på kjøpet!

Bildene etter kalibrering er gode og bedre enn de rimeligste nye budsjett 32″. Dette er en super TV for alle som trenger en nr 2 Tv på et lite budsjett.  Jeg har sjekket hvor lenge tvn er brukt å den er kun bruk 9500 timer.

 

 

Når en vet at LCD panel har en levetid på minst 50 000 timer så har en TV lenge her!  Dette er også målbart under kalibrering at denne TVn har  mye igjen av levetid!

Har sjekket Tv fra topp til tå som vanlig både inn og utvendig. Denne Tvn kan sees i våre hjemme koselig lokaler. Dette sikrer at du får sett TVn slik den faktisk vil prestere i din stue! Alle Tv jeg selger vises med TV bilder før salg.  Tvn har egen spill modus som kan kalibreres mot fast HDMI inngang før overlevering.  Tv står på fast bord fot.

Bilde fra TV

Original fjernkontroll medfølger.

Betaling skjer via kort terminal.