Kalibreringsmannen

Tjenester

Montering

Ved montering kan jeg siden jeg har kunnskap om hvordan lyd og bilde blir best mulig ta hensyn til dette under montering. Hvis en høyttaler er montert helt feil så vil ikke lyden bli så bra som den kan bli samme hvor bra høyttaleren er eller hvor bra den blir kalibrert.

Det er et faktum at en høyttaler til 100 000 KAN og VIL låte langt dårligere enn en til 10 000 hvis den er feil montert­ det er bare så mye kalibrering kan gjøre. Monteringen MÅ være korrekt for å få 100% ytelse av produktene! Når jeg monterer TV må jeg ofte tilpasse som vist på bilder. Dette pga at vegg feste er universale og ingen TVer er helt like bak. På visse TV så er høyde og inn synsvinkel helt avgjørende for å få den beste opplevelsen og jeg gir råd hva jeg anbefaler for å få best mulig resultat bildemessig og designmessig kompromiss. Det hjelper lite om TV ser fin ut på veggen hvis monteringen ødelegger bildeopplevelsen.

Har montert TV på vegg siden 2007 uten uhell så har litt erfaring hva som går og hva som ikke går. En kan montere det mest utrolige hvis en tar hensyn og tilpasser det en skal montere er min erfaring.  Riktig montering er alfa og omega for at produktene skal yte maks! Siden jeg kan utføre hele kjeden fra levering til kalibrering er du som kunde sikret best mulig resultat av dine AV produkter.

Mitt hovedfokus er at en skal få ut potensialet i alle lyd og bilde produkter uansett pris klasse. Er det noe du lurer på så ta kontakt!